Доставка

Доставяме поръчаните от Вас артикули с куриерска фирма ЕКОНТ с наложен платеж и заплащане след ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.Вие избирате дали доставката да е до офис на ЕКОНТ или до избран от Вас адрес.Препоръчваме доставката да е до офис на куриерската фирма,защото разходите са по-ниски,а и може да отидете да ги получите,когато на Вас е удобно.
Поръчаните артикули до 15ч се изпращат в СЪЩИЯ ДЕН,а Вие ги получавате на следващия.Поръчките след 15ч се изпращат на следващия ден.
Доставката е за СМЕТКА НА КЛИЕНТА
В случай че след ПРОБВАНЕ при доставката се откажете от поръчката,връщането е за наша сметка.Връщането е за сметка на клиента в случай че стоката е вече доставена.

В случай че стоката е от категория СДЕЛКА НА ДЕНЯ (с включен таймер на промоцията),тогава връщането след преглед и тест се поема от купувача.
Tiptop.bg не гарантира наличността на всички размери и модели на сайта във всеки един момент.


Предлагаме следните начини за заплащане на поръчката:1.Наложен платеж след проба и тест в офис на куриерска фирма ЕКОНТ или на посочен от Вас адрес.Заплащате стоката само след като сте я одобрили.В противен случай не я заплащате,а куриерите ни я връщат за наша сметка.

2.По банков път.В този случай заплащате стоката предварително,като получаването на стоката става отново след одобрение след ПРОБА и ТЕСТ.