Доставка

Ако поръчате стока от секцията " Стока с доставка до 24 часа", доставяме артикулите с куриерска фирма ЕКОНТ с наложен платеж и заплащане след ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.Вие избирате дали доставката да е до офис на ЕКОНТ или до избран от Вас адрес.Препоръчваме доставката да е до офис на куриерската фирма,защото разходите са по-ниски,а и може да отидете да ги получите,когато на Вас е удобно.
Поръчаните артикули до 15ч се изпращат в СЪЩИЯ ДЕН,а Вие ги получавате на следващия.Поръчките след 15ч се изпращат на следващия ден.
Доставката е за СМЕТКА НА КЛИЕНТА
В случай че след ПРОБВАНЕ при доставката се откажете от поръчката,връщането е за наша сметка.Връщането е за сметка на клиента в случай че стоката е вече доставена.

Ако поръчката Ви е от секцията "Купи на едро", изискваме мин. стойност на заявените артикули да е мин 300лв, както и предварително заплащане на поръчката. Поръчката се доставя в срок до 10 дни от извършаването на заплащането. Повече подробности може да видите в описанието на всеки продукт от тази секция.


Предлагаме следните начини за заплащане на поръчката:1.Наложен платеж след проба и тест в офис на куриерска фирма ЕКОНТ или на посочен от Вас адрес.Заплащате стоката само след като сте я одобрили.В противен случай не я заплащате,а куриерите ни я връщат за наша сметка.

2.По банков път.В този случай заплащате стоката предварително,като получаването на стоката става отново след одобрение след ПРОБА и ТЕСТ.

3.Чрез epay за стока от секцията "Купи на едро"

4.На каса на EasyPay за стока от секцията "Купи на едро"